Bli återförsäljare

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]
Bli återförsäljare

Har du ett intresse för vackra accessoarer och inredningsdetaljer utöver det vanliga? Med samarbetsproducenter från tre världsdelar så har Fair Monkey ett sortiment med både färg och form som glädjer sinnet.
Vårt sortiment är producerat helt enligt Fair Trade kriterier och är därmed med och skapar en lite bättre värld för alla inblandade, från producent till konsument.
Fair Monkey är mån om alla våra samarbetspartners, stora som små. Bland våra återförsäljare finns det modebutiker, museibutiker, webshoppar, Fair Trade Shops/världsbutiker, ekobutiker och gårdsbutiker. 
För att enkelt kunna ge dina kunder en bra grund att stå på inför sina inköp så erbjuder vi även informationsmaterial som underlättar er försäljning av Fair Trade produkterna, samtidigt som det skapa ett mervärde för er och era kunder.
Minsta ordervärdet är 2000 kr exkl.moms i webshoppen. Vill du göra en mindre order är du alltid välkommen att kontakta oss per telefon eller e-post.
Order över 5000 kr (exkl. moms) levererar vi fraktfritt, fraktkostnad tillkommer vid mindre order. Leveransen sköts med DHL och du kan själv välja att få den levererad direkt till butiken, eller hämta den hos din närmaste Servicepoint när du gör din beställning i webshoppen.
Varmt välkomna med din ansöka om att bli återförsäljare!
Fyll i formuläret så återkommer vi till dig snarast.